Ventilatieberekeningen

Ventilatieberekeningen voor een gezond binnenklimaat

Met ventilatieberekeningen bepaalt PEET de ventilatiecapaciteit van uw woning of gebouw. Dit is belangrijk voor een gezond en fijn binnenklimaat. De ventilatiecapaciteit bepaalt onder andere hoe vaak uw gebouw ververst wordt met buitenlucht. De Nederlandse wet- en regelgeving met betrekking tot de ventilatie van gebouwen staat vastgelegd in het landelijk Bouwbesluit.

PEET controleert voor u of uw pand aan de eisen voldoet en adviseert u over een nieuw ventilatiesysteem. Daarbij informeren we u niet alleen over de verschillende mogelijkheden, maar adviseren we u ook over de kosten en het uiteindelijke woon- of werkcomfort. Daarnaast zullen wij het aangeven als wij vinden dat het Bouwbesluit niet toereikend is. Zo kan het zijn dat de minimale eis uit het Bouwbesluit niet tot het gewenste comfort zal leiden.

COVID-19 klimaatoplossingen

Veel bedrijven hebben klimaatoplossingen tegen verspreiding van het coronavirus nodig. Goede ventilatie is daarbij essentieel. Hier komt PEET in het spel. Wij kunnen u adviseren over de juiste klimaatinstallaties voor een coronaproof werkomgeving. Daarmee verbetert u niet alleen het comfort, maar gaat u ook de verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen. Lees hier meer over het verbeteren van uw binnenklimaat tegen de verspreiding van het coronavirus.

Wilt u een gezond binnenklimaat in uw kantoor, bedrijfsgebouw of woning? Wilt u meer informatie over ventilatiesystemen? Neem contact met ons op.

 

ventilatieberekeningen

Concept & ontwerp

Beheer & onderhoud

Werkwijze

CO2-footprint