Visie & missie

PEET Klimaatadvies is het installatieadviesbureau dat de klant ontzorgt als het gaat over: duurzaam verwarmen, ventileren en koelen van de woning en (kleine) utiliteitgebouwen. Daarbij zal PEET samen met de klant kijken naar de beste oplossing voor de situatie, op zowel technisch als financieel vlak. PEET zorgt voor een goede projectbegeleiding. Strategische beslissingen voor projectontwikkeling, verduurzamen van woning of eerstelijns ondersteuning bij projecten? PEET regelt het graag voor u!

Dit is PEET

  • jong, dynamisch en persoonlijk
  • duidelijke communicatie
  • duurzaam
  • loyaal
  • vakkundig en betrouwbaar
  • klantgericht
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei

Lees meer over ons of bekijk al het nieuws over PEET op onze blog!

Visie: duurzaam klimaatadvies en comfort

Wij bij PEET geloven dat de energietransitie naar een groener Nederland niet ten koste hoeft te gaan van het comfort voor onze klant. Sterker nog, bij het geven van duurzaam klimaatadvies heeft het comfort van de (eind)gebruiker voor ons de hoogste prioriteit. Op de tweede plek leveren wij natuurlijk graag een bijdrage aan de energietransitie in Nederland. 

Missie: een groener Nederland

De energietransitie in Nederland is in volle gang. Het klimaat op aarde warmt snel op, met alle gevolgen van dien. Daarom moeten de klimaatdoelen van Parijs gehaald worden. Dit betekent een flinke vermindering van de CO2-uitstoot. In Nederland moeten alle woningen in 2030 verplicht een energielabel A hebben. Als bedrijf willen wij graag een bijdrage leveren aan het realiseren van deze uitdaging. Daarom zijn wij dan ook partner van Klimaat Missie Nederland.

duurzaam klimaatadvies

Concept & ontwerp

Beheer & onderhoud

Werkwijze

CO2-footprint