Beheer & onderhoud

PEET ondersteunt bij beheer & onderhoud van klimaatinstallaties. Wat zijn de onderhouds- en energiekosten van mijn gebouw? Hoe verhouden deze zich ten opzichte van andere installaties? PEET berekent dit graag voor u, waardoor u beter inzicht krijgt in uw (toekomstige) kosten. Door niet alleen het concept & ontwerp te leveren, maar ook te adviseren in het beheer & onderhoud van de installaties, vindt PEET altijd de beste oplossing voor de lange termijn.

Beheer

Voor een goed functionerend klimaatsysteem moeten beheer & onderhoud goed op orde zijn. Dat kost natuurlijk geld. Niet alleen eenmalige kosten voor de installatie van een nieuw systeem, maar ook de jaarlijkse energiekosten. Dit is een punt waar veel winst op gemaakt kan worden. Vaak vraagt een duurzame klimaatinstallatie om een wat grotere investering in het begin, maar vallen de energiekosten vervolgens lager uit. Daardoor blijkt het systeem op de lange termijn toch voordeliger te zijn. Niet alleen voordeliger voor de portemonnee, maar ook voordeliger voor het milieu. Win-winsituatie, toch? Met verschillende berekeningen maakt PEET een overzicht van de kosten die bij het beheer van uw nieuwe klimaatinstallatie komen kijken, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor de lange termijn.

Onderhoud

Een andere grote kostenpost is natuurlijk het onderhoud van een installatie. Wat is de levensduur van een installatie? Hoe vaak zal er gemiddeld onderhoud nodig zijn? Wat zijn de onderhoudskosten? Dit zijn allemaal belangrijke vragen, waar u niet achteraf  tegenaan wilt lopen. Daarom rekent PEET dit allemaal vooraf voor u uit, zodat u een goede inschatting kunt maken van uw toekomstige kosten.

Meer weten? Neem contact met ons op!

beheer & onderhoud

Concept & ontwerp

Beheer & onderhoud

Werkwijze

CO2-footprint