Over ons

PEET Klimaatadvies is een onafhankelijk installatieadviesbureau. Wij geven adviezen op het gebied van installaties, energie, comfort en milieu. Hierbij kijken we altijd naar de synergie tussen de bouwkundige en installatietechnische maatregelen. Ook letten we op de financiële haalbaarheid en natuurlijk… het comfort voor de (eind)gebruiker.

Belangrijkste klant: eindgebruiker

Tot onze opdrachtgevers behoren projectontwikkelaars, architecten, aannemers, installateurs en overheden, maar de échte klant is de (eind)gebruiker. Een advies heeft pas echt nut als de eindgebruiker goed bediend wordt.

Wel of niet van het gas af?

De energietransitie in Nederland is in volle gang. PEET denkt met haar opdrachtgevers mee om hier invulling aan te geven. Daarbij kijken we niet alleen òf en hoe panden van het gas af moeten, maar vooral ook naar de ambities en de wensen voor de toekomst. Theoretische en actuele kennis en praktisch inzicht met betrekking tot de wet- en regelgeving kunnen wij maximaal combineren. Voor u een zorg minder!

Bent u al toekomstbestendig?

We adviseren voor zowel nieuwbouw, als renovatie en/of transformatie van woningen en kantoor- en bedrijfsgebouwen. De installatieadviezen van PEET onderscheiden zich door het inpassen van bewezen slimme, efficiënte maar vooral duurzame oplossingen, waardoor uw panden toekomstbestendig worden.

Concept & ontwerp

Beheer & onderhoud

Werkwijze