Over ons

PEET: hét installatieadviesbureau voor duurzame energie

PEET Klimaatadvies is een onafhankelijk installatieadviesbureau voor duurzame energie. Wij adviseren op het gebied van installaties, energie, comfort en milieu. Hierbij kijken we altijd naar de balans tussen de bouwkundige en installatietechnische maatregelen. Ook letten we op de financiële haalbaarheid en natuurlijk… het comfort voor de (eind)gebruiker.

Belangrijkste klant: eindgebruiker

Tot onze opdrachtgevers behoren zowel particulieren als projectontwikkelaars, architecten, aannemers, installateurs en overheden, maar de échte klant is altijd de (eind)gebruiker. Een advies heeft pas echt nut als we eindgebruiker goed bedienen.

Wel of niet van het gas af?

De energietransitie in Nederland is in volle gang. PEET denkt met haar opdrachtgevers mee om hier invulling aan te geven. Daarbij kijken we niet alleen óf en hoe panden van het gas af moeten, maar ook naar de ambities en de wensen voor de toekomst. Theoretische en actuele kennis van de wet- en regelgeving én praktisch inzicht kunnen wij maximaal combineren. Voor u een zorg minder!

Bent u al toekomstbestendig?

We adviseren voor zowel nieuwbouw, als renovatie en/of transformatie van woningen en kantoor- en bedrijfsgebouwen. De installatieadviezen van PEET onderscheiden zich door het inpassen van bewezen slimme en efficiënte, maar vooral duurzame oplossingen. Daarmee maakt u uw pand(en) toekomstbestendig.

Benieuwd naar onze bijdrage aan de energietransitie in Nederland? Bekijk onze projecten!

installatieadviesbureau voor duurzame energie

Concept & ontwerp

Beheer & onderhoud

Werkwijze

CO2-footprint