Klimaatadvies voor kantoor- en bedrijfsgebouwen

Een optimaal binnenklimaat in uw kantoor of bedrijfsgebouw

PEET geeft klimaatadvies voor technische installaties in kantoor- en bedrijfsgebouwen. De focus ligt bij PEET op het geven van de juiste slimme en duurzame installatieadviezen. Daarbij staat het comfort van de (eind)gebruiker centraal. Samen gaan we voor een optimaal binnenklimaat in uw kantoor of bedrijfsgebouw.

Bij een prettig en gezond binnenklimaat werkt u het meest comfortabel. Uit onderzoek blijkt zelfs dat u productiever bent en dat het ziekteverzuim verlaagd wordt door een gezond binnenklimaat op kantoor. Voor het creëren van een fijn binnenmilieu zijn de zuurstoftoevoer en temperatuur essentieel. Voor goede ventilatie, verwarming en koeling zijn de juiste klimaatsystemen nodig. PEET is gespecialiseerd in het adviseren van de juiste klimaatinstallatie.

Kostenefficiënt klimaatadvies

Bij PEET gaan we voor een zo hoog mogelijke kostenefficiëntie. Idealiter is het rendement natuurlijk hoger dan de investering. Wij berekenen dit en de installatie- en onderhoudskosten van verschillende systemen voor u. Hierdoor kunt u een goede afweging maken tussen de verschillende mogelijkheden. Ook zullen we u informeren over de eventuele waardevermeerdering van uw pand, wanneer deze door verduurzaming een energielabel omhoog gaat.

Uw kantoor of bedrijfsgebouw verduurzamen?

Een beter binnenklimaat, een hoger energielabel en een bijdrage leveren aan een groener Nederland. Genoeg redenen om uw kantoor of bedrijfsgebouw te verduurzamen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden! Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op.

Een optimaal binnenklimaat in uw kantoor of bedrijfsgebouw

Concept & ontwerp

Beheer & onderhoud

Werkwijze

CO2-footprint