Concept & ontwerp

Concept & ontwerp van klimaatinstallaties

PEET levert het concept & ontwerp van klimaatinstallaties. Van concept tot realisatie, de ontwerpen van PEET zijn slim en innovatief. Daarmee sluiten ze aan bij de wensen van de gebruikers. Van schetsontwerp tot en met realisatie, nieuwbouw of bestaande bouw: elke opdracht is uniek.

Het concept

Voor we een ontwerp maken, stellen we een duidelijk concept op. Welk doel wilt u bereiken? Wat is het budget?

Nieuwbouw, renovatie of transformatie: PEET adviseert u graag bij het opzetten van uw project. Misschien wilt u uw gebouw verduurzamen, kan het huidige binnenklimaat beter of wilt u een volledig energieneutrale woning laten bouwen. PEET heeft de expertise om het project voor u in goede banen te leiden. Samen bespreken we de gewenste binnenklimaatconditie en wat u zou willen besparen op energieverbruik.

Het ontwerp

Als het concept klaar is, volgt natuurlijk het ontwerp. PEET ontwerpt, aan de hand van uw wensen, een plan voor het installeren van de juiste innovatieve klimaatsystemen. We berekenen de warmte- en/of ventilatiecapaciteit van het pand en maken een inschatting van de kosten en het rendement. PEET stelt een advies op met verschillende opties. U ontvangt een duidelijk overzicht van de voor- en nadelen van de mogelijke installaties. We begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Als de keuze gemaakt is, levert PEET alle benodigde informatie, zoals bestekteksten, principeschema’s, schetsontwerpen en tekeningen.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

concept & ontwerp

Concept & ontwerp

Beheer & onderhoud

Werkwijze

CO2-footprint