COVID-19 klimaatoplossingen

Coronaproof klimaatoplossingen

Is het binnenklimaat in uw pand coronaproof? Is de ventilatie op orde? Veel bedrijven hebben klimaatoplossingen tegen verspreiding van het coronavirus nodig. PEET biedt de benodigde oplossingen. COVID-19 treft ons helaas allemaal. Overal worden maatregelen genomen tegen de verspreiding van het virus. Een goede ventilatie is daarbij essentieel. Hier komt PEET in het spel. Wij kunnen u adviseren over de juiste coronaproof klimaatinstallaties in uw gebouw, waarmee u niet alleen het comfort verbetert, maar ook verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen gaat.

Ventilatie in bedrijfsgebouwen

U wilt natuurlijk het liefst dat al uw medewerkers op kantoor kunnen werken. Nu zal dat tijdens de pandemie soms wel kunnen, en soms niet. Hoe dan ook, ventilatie is enorm belangrijk. Alleen met de juiste ventilatie kunt u een veilige werkomgeving creëren. PEET kan voor u nagaan of uw huidige ventilatiesysteem voldoet aan de eisen van het landelijke Bouwbesluit. Daarop volgend adviseren we u over de benodigde maatregelen en mogelijke aanpassingen of over een nieuw ventilatiesysteem. Daarbij richten we ons naast veiligheid op optimaal werkcomfort, kostenefficiëntie en duurzaamheid.

Ventilatie in woningen

Ook in woningen is ventilatie van essentieel belang. Dit geldt natuurlijk al helemaal voor woonzorginstellingen. PEET adviseert u graag over de mogelijkheden en benodigde maatregelen wat betreft ventilatiesystemen in uw woning of gebouw. Een hoog comfort voor de bewoner is daarbij enorm belangrijk. Ook houden we natuurlijk rekening met de kostenefficiëntie en duurzaamheid van het project.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

coronaproof klimaatoplossingen

Concept & ontwerp

Beheer & onderhoud

Werkwijze

Co2-footprint