Diensten

Wij bij PEET adviseren u graag over de best passende, duurzame klimaatinstallaties voor uw woningen en (kleine) utiliteitsgebouwen.

Wat biedt PEET Klimaatadvies?

Hoe maak ik mijn huis duurzaam? Hoe zorg ik voor een optimaal binnenklimaat in mijn zorgwoningencomplex? Wat is de meest kostenefficiënte en duurzame manier om mijn kantoorgebouw te verwarmen, koelen en ventileren? Kan ik met het juiste ventilatiesysteem de verspreiding van het COVID-19 virus binnen mijn bedrijf tegen gaan? PEET Klimaatadvies is het installatieadviesbureau dat u verder helpt met deze vragen en nog veel meer. PEET beschikt over de juiste expertise om duurzame bouw met optimaal comfort voor de eindgebruiker mogelijk te maken.

Klimaatinstallaties voor woningen en utiliteitsgebouwen

PEET levert klimaatadvies voor technische installaties in zowel woningen als kantoor-, bedrijfs- en andere (kleine) utiliteitsgebouwen. Tot onze opdrachtgevers behoren particulieren, projectontwikkelaars, architecten, aannemers, installateurs en overheden. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of transformatie van bestaande gebouwen, PEET zoekt altijd naar de best passende, duurzaamste en efficiëntste installaties.

Uitvoering

PEET geeft advies in de definitie-, ontwerp-, realisatie- en gebruiksfase van een project. Elke fase wordt afgesloten met een fasedocument, waar alle gemaakte afspraken en bevindingen in staan. We leveren het concept & ontwerp en begeleiden bij het beheer & onderhoud van de installaties. Om tot de ideale duurzame oplossing te komen, voert PEET de nodige berekeningen uit. Denk aan transmissie-, ventilatie-, EPV-, NCW-, TCO-, EPC- en EPA-berekeningen. Meer weten? Lees meer over onze werkwijze. Natuurlijk kunt u ook altijd direct contact met ons opnemen.

Klimaatinstallaties voor woningen en utiliteitsgebouwen

Concept & ontwerp

Beheer & onderhoud

Werkwijze

CO2-footprint