Bestekteksten

Bestekteksten bestaan uit een uitgebreide technische omschrijving van een project. Dit vormt de basis voor het contract tussen opdrachtgever en aannemer en is een belangrijk aspect van het installatie-advies. PEET maakt voor uw project de juiste technische omschrijving (TO) of bestektekst. Daarbij kijken wij niet alleen naar de materialen en producten, maar beschrijven we ook de functionaliteit van de geadviseerde klimaatinstallaties.

bestekteksten

Met dit overzichtelijke document heeft u in één oogopslag helder wat u krijgt en kan de aannemer gericht zijn offerte opstellen. Daarmee voorkomt u later onaangename verrassingen. Wij werken niet met de standaard STABU-bestekteksten, omdat wij niet geloven in dikke boekwerken. To the point en helder omschrijven hoe de klimaatinstallaties opgebouwd zijn, vinden wij het belangrijkst.

Bestekteksten zorgen voor duidelijke afspraken

Ieder klimaatsysteem vraagt om een andere aanpak. Een goede bestektekst of technische omschrijving is daarom belangrijk. Het geeft een duidelijk overzicht van de gemaakte afspraken. In de bestektekst of technische omschrijving wordt de basiskwaliteit van de gekozen klimaatinstallaties vastgelegd. PEET voorziet u graag van een bestektekst op maat.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Concept & ontwerp

Beheer & onderhoud

Werkwijze

CO2-footprint