Klimaatadvies voor woningen

Woning verduurzamen?

PEET adviseert u graag bij het verduurzamen van uw woning. Nederland is op weg naar een groenere, aardgasvrije toekomst. Sterker nog, in 2030 moeten alle woningen in Nederland verplicht een energielabel A hebben. Door nu al duurzaam te wonen kunt u ook uw steentje bijdragen. Daar zijn wij bij PEET natuurlijk enorm blij mee! Maar bij PEET is er één ding nog belangrijker en dat is een tevreden klant. Bij alle adviezen letten we op de kostenefficiëntie van het project en natuurlijk het wooncomfort van de (eind)gebruiker.

Het idee om te verduurzamen roept natuurlijk veel vragen op. Wat kost het? Is de investering op de lange termijn rendabel? Waar te beginnen? Elke woning is natuurlijk anders, maar met de juiste keuzes kunt u er op verschillende vlakken op vooruit gaan. Zo wordt uw huis meer waard, uw energielasten lager, uw binnenklimaat comfortabeler en uw CO2-footprint kleiner! Goed voor u én goed voor het klimaat dus.

Wilt u uw woning(en) verduurzamen? Of gaat het om een duurzame nieuwbouwwoning? Neem contact met ons op voor een advies op maat!

Van particuliere woning tot zorgwoningencomplex

Of het nu om zorgwoningen, een groot appartementencomplex of een particulier woonhuis gaat, PEET kan overal een passend advies voor opstellen. PEET beschikt over de expertise om te adviseren welke ventilatie-, verwarmings- en/of koelingssystemen het meest geschikt zijn voor de betreffende woning(en). Daarbij richten we ons in de eerste plaats op het comfort van de (toekomstige) bewoner(s). Op de tweede plaats streven we naar een zo duurzaam mogelijke oplossing.

Optimaal verwarmen, koelen en ventileren

Verwarming, koeling en ventilatie zijn de benodigdheden voor een optimaal comfortabel binnenklimaat in uw woning(en). Deze processen kosten veel energie en kunnen duur zijn. PEET adviseert u niet alleen over de meest geschikte klimaatinstallaties, maar adviseert u ook over de installatiekosten, onderhoudskosten en het comfort van de betreffende installaties. Hiervoor gaan we samen in overleg, tot we de perfecte oplossing gevonden hebben.

Gaat u ook voor energieneutraal?

Wij geloven dat energieneutraal wonen de toekomst is. In Nederland moeten alle woningen in 2030 al verplicht een energielabel A hebben. Daarom is het verstandig om nu al de mogelijkheden voor het verduurzamen van uw woning te verkennen. Daarbij kunt u kiezen voor een hybride oplossing. Of gaat u toch voor volledig energieneutraal? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

woning verduurzamen

Concept & ontwerp

Beheer & onderhoud

Werkwijze

CO2-footprint