Drie jaar PEET, drie jaar dichter bij een groener Nederland

Hoera, PEET Klimaatadvies bestaat vandaag drie jaar! In deze drie jaar tijd is PEET uitgegroeid tot een bedrijf met vier werknemers, adviseerde PEET bij meer dan 150 projecten en kwamen we samen weer drie jaar dichter bij een groener Nederland. Dat moet gevierd worden en hoe kan dat beter dan door ook zelf nóg een stapje bij te zetten in de strijd tegen klimaatverandering.

Opdrachtgevers adviseren in de energietransitie is onze specialisatie. Met als doel: op een duurzame wijze een woning of gebouw te voorzien van een prettig binnenklimaat. Onze missie is daarbij om zoveel mogelijk gebouwen in Nederland CO2-neutraal te maken. Natuurlijk dragen we zelf ook een steentje bij. Zo fietsen we zoveel mogelijk naar werk, rijden we elektrisch en minimaliseren we ons energieverbruik op kantoor. Maar vaak is het niet mogelijk om volledig energieneutraal te zijn. Daarom kijken we ook naar de mogelijkheden om onze onvermijdelijke CO2-uitstoot te compenseren. Binnenkort zal er hier meer informatie over verschijnen op onze website!

Wat doe jíj al tegen klimaatverandering? Wil je je woning of bedrijfsgebouw verduurzamen? Neem contact met ons op! We maken met liefde een goed advies.

groener Nederland