Het team

Even voorstellen

PEET staat natuurlijk niet alleen voor Planmatige Energetische Energie Transitie, maar verwijst ook naar Peter van den Bosch.

Peter van den Bosch, directeur PEET Klimaatadvies BV

Sinds 2017 maak ik mijn droom waar met mijn eigen installatieadviesbureau. Hierin kan ik mijn creativiteit kwijt en ik ben er van overtuigd dat ik mijn passie, het helpen Nederland groener te maken, kan delen met mijn opdrachtgevers.

Ervaring deed ik op bij mijn eerste werkgever, VIAC installatie adviseurs, waar ik 13 jaar gewerkt heb. Ook bij Inventum, de fabrikant van warmtepompen en duurzame oplossingen, heb ik veel kennis opgedaan. Deze combinatie is ideaal voor het geven van goede adviezen bij mijn eigen adviesbureau.

Wil je meer over mij en mijn achtergrond weten? Kijk dan op mijn LinkedIn-profiel.

 

Mohamed Radouani, junior project engineer

Naast mijn studie aan de Technische Universiteit in Delft werk ik met veel plezier bij PEET. Het is een mooie werkomgeving waarin ik veel kan leren en aan mooie projecten werk.

Het maken van berekeningen en adviseren van een goede installatie, die aansluit bij de wensen van de klant, motiveren mij enorm in het werk.

Wil je meer over mij en mijn achtergrond weten? Kijk dan op mijn  LinkedIn-profiel.

 

Leon Verhofstadt, project engineer

De energietransitie is in volle gang. Ik wil hier graag mijn deel aan bijdragen en doe dat graag in een leuk team. Sinds april 2018 de switch gemaakt naar de verduurzaming van woningen in Nederland en ben blij dat ik bij PEET deze kennis in praktijk kan brengen als project engineer.

Wil je meer over mij en mijn achtergrond weten? Kijk dan op mijn LinkedIn-profiel.

 

Concept & ontwerp

Beheer & onderhoud

Werkwijze