Klimaatadvies voor kantoor- en bedrijfsgebouwen

PEET geeft klimaatadvies voor technische installaties in kantoor- en bedrijfsgebouwen. De focus ligt bij PEET op het geven van de juiste slimme en duurzame installatieadviezen. Daarbij staat het comfort van de (eind)gebruiker centraal.

Het beste klimaat om te werken

Met een optimaal binnenklimaat in uw kantoor- of bedrijfsgebouw werkt u het meest comfortabel. Uit onderzoek blijkt ook dat u zelfs productiever bent en dat het ziekteverzuim lager wordt bij een gezond binnenklimaat. Voor het creëren van een fijn binnenklimaat zijn de zuurstoftoevoer en temperatuur essentieel. Voor goede ventilatie, verwarming en koeling zijn de juiste klimaatsystemen nodig. PEET is gespecialiseerd in het adviseren van de juiste klimaatinstallatie.

Kostenefficiënt klimaatadvies voor kantoor- en bedrijfsgebouwen

Bij PEET gaan we voor een zo hoog mogelijke kostenefficiëntie. Idealiter is het rendement natuurlijk hoger dan de investering. Wij berekenen dit en de installatie- en onderhoudskosten van verschillende systemen voor u. Hierdoor kunt u een goede afweging maken tussen de verschillende mogelijkheden. Ook zullen we u informeren over de eventuele waardevermeerdering van uw pand, wanneer deze door verduurzaming een energielabel omhoog gaat.

Uw pand verduurzamen?

Een beter binnenklimaat, een hoger energielabel en een bijdrage leveren aan een groener Nederland. Genoeg redenen om uw pand te verduurzamen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden! Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op.

klimaatadvies voor kantoor- en bedrijfsgebouwen

Concept & ontwerp

Beheer & onderhoud

Werkwijze

Co2-footprint